Surprise your mother with a special gift - Mother's Day Gift idea 2022

⁠Lepd meg édesanyád egy különleges ajándékkal - Anyáknapi ajándékötlet 2022

Szeretnéd meglepni édesanyád egy különleges ajándékkal? 🌸❤️Tedd azt hasznossá, széppé és érezze magát minden nap jól tőle. A PepMelon Flow poháralátét pontosan ezt kínálja neked. A természeti motívumok frissességet hoznak az otthonodba idén tavasszal. Elegáns alátétkészlet és hasznos, ha vendégek jönnek látogatóba, így ideális ajándék anyák napjára, amikor összegyűlik a család. Elegáns lakberendezési dekoráció parafából, környezetbarát természetes anyagból.

Flow parafa alátétkészlet Anyák napi ajándékötlet

Színes, vidám ajándékötlet anyák napjára vagy születésnapra?

Természetes, puha tapintású, elegáns és praktikus. Ez minden parafa termékünkre igaz, de színes? Igen! Ennek a színes foltokkal ellátott parafa szövet alátétnek a vidám színei mindenkit felvidítanak. Elegáns dekoráció az otthonodba, és ideális választás egy születésnapi partira is!

Színes vidám anyák napi ajándékötlet parafa alátét
 


Szerezd be most a színes alátét szettet anyák napjára!

Fenntarthatóság, ezért használunk eleve parafát. A parafatölgy 200 évig gyűjti a levegőből a szén-dioxidot a kérgében. Ennyi idő alatt a kérgét 16-szor lehet betakarítani és termeszteni. Újrahasznosított papírt is használunk a hulladék csökkentése és az erdők védelme érdekében.

Tartsd frissen otthonod megjelenését! Adj otthonodnak egyszerű és hatékony stílust luxus lakberendezési kiegészítőinkkel.


Tartsd frissen otthonod megjelenését! Adj otthonodnak egyszerű és hatékony stílust luxus lakberendezési kiegészítőinkkel. 

Ezen a hétvégén csak fehér színben! Tetszenek ezek a gyönyörű virágminták? Ez a természet ihlette tavaszi virágos parafa alátétkészlet "Blossom". Elegáns alátétkészlet, környezetbarát ajándék nőknek bármilyen alkalomra, névnapra, születésnapra vagy anyák napjára. 

Anyák napjáig, még szállítjuk! 

Utolsó kérdés:

Már megrendelted az ajándékodat édesanyádnak? 🌸❤️🌱

Válaszd a természetes ihletésű, fenntartható parafa alátét szettjeinket! 
Fedezd fel az összes típust! Látogass el online shopunkba és kapj 5% kedvezményt az első rendelésedből - iratkozz fel hírlevelünkre a felugró ablakban ;) !

Monstera levél dekoráció anyák napi ajándékötlet.
Обратно към блога

Оставете коментар

Моля, обърнете внимание, че коментарите трябва да бъдат одобрени, преди да бъдат публикувани.

Cork coaster sets in gift box